Elementele preformate personalizate
jocurile copilariei

Elemente preformate termoplastice

Jocuri si imagini educative in gradinite, scoli, parcuri si diverse spatii publice din elemente preformate termoplastice de diferite dimensiuni si de o mare diversitate coloristica

Impreuna cu elementele preformate standardizate destinate traficului rutier, a fost dezvoltata o gama variata de inscriptionari decorative preformate destinate activitatilor recreative, sportive, de educare sau care se adresează copiilor.

Impreuna cu elementele preformate standardizate destinate traficului rutier, a fost dezvoltata o gama variata de inscriptionari decorative preformate destinate activitatilor recreative, de educare si care se adreseaza copiilor.

Aceste inscriptii se aplica in spatiile deschise din scoli, gradinite, parcuri, zonele rezidentiale si de agrement unde copii au astfel posibilitatea ca prin miscare si joaca sa invete lucruri utile.

Simbolurile decorative sunt deosebit de atractive din punct de vedere vizual, putand fi realizate in multe forme de diferite dimensiuni si de o mare diversitate coloristica.

Materialele din care sunt realizate produsele preformate se caracterizeaza prin: rezistenta ridicata la alunecare, excelenta vizibilitate si durabilitate, lucruri care confera siguranta si atractivitate zonelor pe care sunt amplasate.