Despre Noi

VESTA INVESTMENT este principalul producator de semne si marcaje rutiere din Romania. Este infiintata in 1994 si situata in localitatea Otopeni, in nordul Bucurestiului, cu acces direct la infrastructura rutiera (DN1) Bucuresti - Ploiesti si acces direct la calea ferata de centura Bucuresti.

Este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de produse de siguranta rutiera din Romania. Furnizeaza produse si servicii pentru institutii ale statului precum si autoritatilor locale la nivel national dar si companiilor private.

Activitatea principala este productia si instalarea tuturor echipamentelor si sistemelor de semnalizare rutiera, feroviara, navala si aeriana; produse pentru semnalizare a vehiculelor si pentru echiparea acestora cu echipamente pentru securitatea pasiva a traficului: truse medicale, triunghiuri, stingatoare, placi ADR, truse ADR si altele.

Compania dispune de tehnologie de ultima generatie care ii permite sa produca o cantitate mare de unitati pe an la standarde inalte de calitate tehnica.