• Conuri rutiere semiflexibile reflectorizante

Principalul avantaj al conurilor rutiere semiflexibile reflectorizante fata de balizele directionale il reprezinta stabilitatea acestuia, nemaifiind nevoie de suplimentarea cu saci de nisip a suportului de sustinere al balizei.

Delimitarea, marcarea si dirijarea circulatiei in zonele unde se efectueaza lucrari care afecteaza traficul rutier se poate asigura cu ajutorul acestor conuri rutiere semiflexibile reflectorizante cu inaltimea  h=1000 MM.

Caracteristicile portocaliu–reflectorizante confera conurilor proprietatea de a fi vizibile atat pe timp de zi, crepuscul cat si pe timp de noapte. Conurile sunt confectionate din polietilena de inalta densitate, stabilizate UV, iar lestul din PVC plastifiat (culoare neagra) si sunt prevazute cu zone/fatete din folie reflectorizanta 3M, de culoare alba clasa 2. Inaltimea totala a conului este de 1000 mm. Conurile sunt prevazute la partea superioara cu un element cilindric care permite amplasarea unei lampi cu led sau a unui indicator rutier cu inaltimea de maxim 400 mm.


Materiale:

Corp con: HDPE cu folie reflectorizanta (portocaliu)
Talpa con: PVC plastifiat, culoare neagra
Dimensiuni:
Dimensiuni con: h=1000 mm;
Dimensiuni talpa: 750*750 mm

Cumpără online

Conuri rutiere semiflexibile reflectorizante

  • Producători VESTA INVESTMENT
  • Cod catalog : LUC014-1000
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 0,00€

  • Fără TVA: 0,00€

Produse înrudite

Conuri portocaliu-retroreflectorizante flexibile

Conuri portocaliu-retroreflectorizante flexibile

LUC014

Materiale:PVC Dimensiuni: h = 300mm | h = 500mm | h = 760mm Clasa retroreflexie: clasa 1 flexi..

0,00€ Fără TVA: 0,00€

Exonerare de responsabilitate: facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din pagina fiecărui produs. Uneori paginile pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii, culori, modele neincluse în ofertele standard; unele specificaţii pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Produsele sunt prezentate cu titlu de informare!