Semnalizare lucrari

Odata cureabilitarea sectoarelor de drum existente a luat o mare amploarefolosirea indicatoarelor de semnalizare rutiera pe timpul lucrarilor- indicatoare temporare (de santier). Indicatoarele rutiere temporaresi mijloacele auxiliare de semnalizare a lucrarilor sunt destinateinformarii participantilor la trafic asupra aparitiei unui obstacol,santier fix/ mobil sau deviere de circulatie.


Se instalează în conformitate cunormativele şi regulamentele în vigoare şi garanteaza securitateatraficului pe sectorul de drum în reparaţie sau pe cel de ocolire.


Indicatoarele rutiere temporare dingrupele de avertizare, interzicere şi restricţie, precum şi celede orientare, utilizate pentru semnalizarea lucrărilor pe drum, aufundalul de culoare galbenă. 


Se pot executa intr-o gama diversa detipodimensiuni, atat pe suport din tabla de otel zincat, cat si dinaluminiu; foliile reflectorizante au garantia producatorului 3M siprezinta trei clase de reflectivitate.

Indicatoarelerutiere temporare sunt confectionate conform standardelor in vigoaresi in conditii de calitate prevazute in SR EN 12899 – 1/2007.Top