Indicatoare

Destinate semnalizarii rutiere pe toate categoriile de drumuri –autostrada(europene), nationale, judetene precum si cele urbane se impart in:

-indicatoare de avertizare,

-indicatoare dereglementare,

-indicatoare de orientare,

-indicatoare de informare,

-indicatoare temporare (de semnalizare a lucrarilor),

-indicatoare kilometrice si hectometrice,

-mijloace auxiliare de semnalizare a lucrarilor.


Indicatoarele rutiere produse de SC VESTA INVESTMENT SRL sunt confectionate conform standardelor in vigoare si in conditiile de calitate prevazute in SREN 12899 – 1/2007.

Produsele detin Certificate de Conformitate, Certificate de Constanta a Performantei sau Agremente si Avize Tehnice emise de organismele abilitate, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

De asemenea, producem indicatoare feroviare destinate semnalizarii pe calea ferata. Vesta Investment este autorizata ca furnizor feroviar, avand omologare AFER.

Indicatoarele rutiere se pot executa intr-o gama diversa de tipodimensiuni, atat pe suport din tabla de otel zincat, cat si din aluminiu; foliile reflectorizante au garantia producatorului 3M si prezinta trei clase de reflectivitate.


Montaj semnalizare verticala

Pentru asigurarea funcţionării optime a echipamentelor de semnalizare verticală, acestea trebuie instalate şi montate în mod corespunzător. Societatea noastră a format şi instruit echipe specializate de montaj dotate cu scule şi dispozitive specifice acestui scop.Top