Vesta Investment participă la Intertraffic Amsterdam 2018

De la lansarea sa în 1972, Intertraffic Amsterdam a devenit platforma preferată a profesioniștilor din întreaga lume pentru a se întâlni. Este un eveniment de la care nu trebuie să lipsești pentru a fi la curent în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii, gestionarea traficului, siguranța, parcarea și mobilitatea inteligentă. Companiile și părțile interesate din întreaga lume demonstrează cele mai recente soluții în timpul expoziției de patru zile, cu accent pe întâlnirile personale.

Intertraffic Amsterdam a dovedit în ultimii 46 de ani că este platforma principală pentru toți profesioniștii din domeniul tehnologiei traficului din întreaga lume. Peste 800 de expozanți din mai mult de 45 de țări - cu aproape toate cele 50 de preocupări globale - vor oferi o imagine de ansamblu asupra ultimelor tendințe și evoluții. Acest lucru este susținut de conferințe, seminarii și alte activități.

Cele cinci teme principale ale expozitiei sunt: Infrastructura, Traffic Management, Sigurantă, Parcare, Smart Mobility (Mobilitatea Inteligenta).

Vesta Investment ca principal producător cu capital integral românesc de indicatoare și marcaje rutiere va participa cu produse din gama Indicatoarelor rutiere (inclusiv cele destinate Lucrarilor), Dirijare trafic si Marcaje rutiere - ca principale exponate - alături de prezentarea generala a tuturor produselor.

Va invitam sa ne vizitati la standul nr.05.148.
Va așteptăm cu interes.


Tags indicatoare, marcaje rutiere, dirijare trafic

Top