3, 2, 1... hai la fuga! Vesta te invita sa te bucuri de o cursa de alergare combinata cu jocurile copilariei la evenimentul Fuga pe Ulita, din seria RUNFEST, care va avea loc sambata, 25 noiembrie 2017, in parcul Herastrau.

Sa zburdam, sa ne bucuram si sa facem tot felul de ghidusii ca in vremea copilariei! Da, reteta se aplica deopotriva oamenilor mari si mici, tuturor celor care inca mai copilaresc pentru ca va invitam la: Fuga pe ulita.

A doua editie a acestui concurs din parcul Herastrau vine cu noi idei de miscare si de joaca intr-o cursa de alergare antrenanta si o atmosfera placuta, in care ne bucuram de traditii romanesti si teme muzicale desprinse din folclor. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati sa zburde liber copilul din voi. 3, 2, 1... hai, la fuga!


La succesul evenimentelor noastre au pus umarul si sufletul multi oameni deosebiti si care iubesc sportul si carora le transmitem aprecierea si multumirile noastre!

2017 a fost un an cel putin interesant, cu multa energie, sport si momente de distratie! Ne-am bucurat de curse intense de alergare, de evenimente variate, de concurenti cu spirit frumos si vesel, am infruntat si capriciile vremii cu optimism si suntem motivati sa continuam sa oferim competitii cat mai frumoase si in anul ce urmeaza.

Concursul RUNFEST - Fuga pe ulita 2017 a fost sustinut de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, in calitate de partener oficial. Evenimentul a beneficiat si de sprijinul Running Warehouse Europe, partener shop, alaturi de sponsorul oficial Barilla si de sponsorii iNES Group, CANAH si MiVia, precum si de partenerul medical Sanador. Totodata, sprijina realizarea evenimentului Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti, ROMPREST, VESTA, Asociatia “Zsolt Gyongyossy, educatie prin sport”, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari si Even’thor.

Sursa citata si completa: [Click aici]

Top