Avem placerea de a fi alaturi de TVR la organizarea celei de-a treia editii a evenimentului Porti Deschise la TVR – “Joaca de-a copilaria” – 1 iunie 2018

O petrecere de 1 Iunie cu maşini şi motociclete de curse, baloane, cele mai tari efecte speciale, face painting, casting pentru copii, mult sport şi voie bună şi, nu în ultimul rând, cu emisiuni şi vedete îndrăgite. Dar şi un eveniment unde „Cartea ne uneşte”, TVR urmând să lanseze o campania de colectare de cărţi.

VESTA INVESTMENT sustine evenimentul celor de la TVR prin împrumutarea unui numar de 50 de parapeti lestabili din marterial plastic (separatoare de sens) pentru realizarea unui traseu pentru copiii vizitatori.

Toţi cei dornici să se prindă în Joaca de-a copilăria, să intre în culisele emisiunilor favorite de la TVR, să descopere lumea din spatele micului ecran şi să facă un mic tur al studiourilor sunt aşteptaţi pe 1 iunie, începând cu ora 9.30, la Televiziunea Română, la intrarea din Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1.

  • Avem placerea de a fi alaturi de TVR la organizarea celei de-a treia editii a evenimentului Porti Deschise la TVR – “Joaca de-a copilaria” – 1 iunie 2018

Related Products

Parapeti lestabili din material plastic

Parapeti lestabili din material plastic

Materiale: plastic si folie reflectorizanta Dimensiuni: 650 / 1000mm – lungime cu piesa de legatura..

Tags evenimente, events, sustinere, parapeti lestabili, separatoare sens, tvr, vesta investment, indicatoare

Top