Despre Noi

Vesta Investment principalul producator cu capital integral romanesc de indicatoare si marcaje rutiere a luat fiinta in anul 1994. La inceput societatea a produs repere din gama de dotari auto pentru siguranta pasiva a traficului.

Ulterior, Vesta Investment a dezvoltat si diversificat continuu gama de produse, parcurgand un program amplu de modernizare sustinut de investitii majore in capacitati noi de productie, precum si utilaje performante .
Investitiile totale au contribuit la pozitionarea Vesta Investment ca fiind una din cele mai importante IMM din Romania. In prezent  in cadrul companiei lucreaza peste 250 de salariati.

Obiectivul Vesta Investment este acela de a produce o gama completa de produse pentru siguranta traficului, executate la cele mai inalte standarde europene de calitate.

Calitatea produselor Vesta Investment este recunoscuta la nivel national cat si international (Olanda,Turcia,Bulgaria,Macedonia,Moldova) ;sistemul de management integrat a fost certificat de RINA SIMTEX in conformitate cu SR EN ISO 9001/2001, SR EN ISO 14001/2005 si OHSAS 18001/2004.

Succesul Vesta Investment se explica prin faptul ca produsele executate  ofera un raport pret/calitate/fiabilitate imbatabil.

Ca planuri de viitor, VESTA INVESTMENT urmareste extinderea obiectului de activitate , concomitent cu intarirea pozitiei ocupate in domeniul securitatii rutiere.
Atuurile firmei - personal cu experienta, capacitatea tehnica, tehnologii si solutii moderne pentru productia indicatoarelor rutiere si executia marcajelor rutiere.

Top